Klienter berättar


SÅ HÄR BERÄTTAR KLIENTER OM SINA UPPLEVELSER

Låt oss börja med HEALING!


Först av allt, hur går det till att få HEALING?

Under en healingsejour får man ligga på en brits med kudde och filt.  Den som ger healing sitter bakom och/eller bredvid britsen och arbetar varsamt med händerna över kroppen. Arbetssättet kan dock variera från person till person.

Man kan uppleva värme eller kyla, lätta vibrationer och pirrningar. Vissa känner dock ingenting, även fast själva healingen fungerar. Upplevelserna är personliga - några kan t.ex. uppleva vackra färger.


Och så här upplevde några klienter healingen:


    "Jag har besökt Annie på Fjärilen vid flera tillfällen och tycker att hon gör härliga behandlingar, som resulterar i förbättringar där det är energitomt.

Jag rekommenderar att man besöker Annie med jämna mellanrum för att bibehålla energin!

Ylwa, Ljusterö


    "Jag hade varit totalt utmattad i ett halvår när jag först kom till Annie. Jag hade försökt med det mesta för att må bättre men ingenting tycktes hjälpa. Redan efter första besöket upplevde jag en vändpunkt. Annie läste av mig direkt, och ibland fick jag känslan av att hon visste mer om mig än vad själv gjorde.  Hon hjälpte mig att lösa upp de blockeringar som stoppade mig från att gå vidare i livet.  Hon fick mig att hitta nycklarna i mitt inre, nycklarna som gjorde att jag kunde hitta både en djupare mening med mitt liv och vad jag faktiskt drömmer om på riktigt.  I dag, ett år senare, är jag en helt annan människa än när jag första gången kom till Annie, och jag är henne evigt tacksam för det stöd och den uppmuntran hon gett mig!  Jag har känt av hennes äkta entusiasm och att hon verkligen, verkligen bryr sig om mig. Jag mötte Annie vid precis rätt tidpunkt i mitt liv, och jag kommer aldrig att glömma allt hon gjort för mig!"

Maria


     "Jag provade Annies distanshealing. Hade tidigare fått Reiki-healing av en annan, men inte på distans.  Vi bestämde tid och jag lade mig i lugn och ro på sängen. Jag var trots allt skeptisk till att det skulle fungera på distans och osäker på om jag skulle uppleva något.  Då börjar jag känna en massa olika känslor på olika ställen i kroppen, bl.a. pirrningar, värme, ser olika färger, får en envis hetta och smärta i en tand och sist ett underbart gnistrande stjärnfall över hela mig!   Efteråt ringer Annie upp mig och berättar vad hon upplevt och jag får kommentera.   Hon berättar en massa olika saker som jag kan känna att jag upplevt, som att hon borrar med en gammal handborr och borrade och borrade, men kunde inte förstå vad det var. Då förstod jag varför det hettat och gjort ont i tanden! Den var tidigare mycket problematisk och blev rotfylld, men det fick göras om flera gånger. När Annie sen berättar att hon hällt en massa energi och Ljus över mig, får jag en förklaring till det gnistrande stjärnfallet.   Det var en härlig, avslappnande stund och jag kände mig mycket lättare till sinnes och fylld med energi efteråt.  Efter denna första gång har jag vänt mig till Annie flera gånger när jag behövt fylla på med energi.  Alltid med olika känslor och förnimmelser. Tack Annie!"

Monica, Saltsjöbaden


    "Jag vill verkligen komma till dig för jag tycker du har hjälpt mig så mycket. Jag har haft en otroligt tuff start på terminen, men har hanterat det på ett sätt som jag aldrig trodde att jag skulle klara! Har känt mig ovanligt cool och har inte blivit arg av den frustration jag känt, har bara tagit djupa andetag och tänkt:´är det värt att bli arg?´  Tack Annie! Jag hör av mig, för jag behöver nog lite till! Kram!"

Margareta, Vega


   "Jag är så otroligt glad att ha Annie till väninna! Hon har hjälpt mig så många gånger med olika krämpor, t.o.m. där läkarna inte haft svar. Jag tänker bara på förra hösten, när jag hade så fruktansvärt ont att jag knappt kunde sitta upp i bilen på väg till landet. Läkaren hade ringt samma morgon och sagt, att det inte var något fel på mig (!!!) men blev det inte bättre, så fick jag återkomma veckan därpå så skulle de göra en utredning. På min fråga varför jag då hade så ont, kunde han inte svara. Då kan man verkligen misströsta!   Men tacka vet jag min Ängel Annie - jag sände ett sms till henne och bad om hjälp och hon sände genast "något helande ljus", jag minns inte riktigt, men bra blev jag!! Hon bad mig också ta några djupa andetag o vips - så försvann det ONDA!   Så jag fick istället en trevlig dag i Norrtälje innan vi kom fram till landet, kunde gå i affärer och sedan gå och äta lunch - jag, som inte ens trodde jag skulle komma ur bilen!    Tack för att DU finns, min älskade vän!

Birgitta, Norrtälje

 


Vad behandlar man med AKUPRESSUR?


Generellt sagt; alla former av värk och spänningar. Huvud- och nackbesvär. Mage- tarm- och matsmältningsrelaterade besvär. Mensbesvär. Allergier, Ischias med flera vanliga åkommor. Även fertilitetsbehandlingar.

En härligt avkopplande 20-minuters nackbehandling känns alltid rätt.


Om du funderar över vad klienterna själva tyckt om Akupressur så finns här några samlade utlåtanden som kanske ökar förståelsen för denna uråldriga men fantatiska metod:


   ”Jag måste erkänna att jag inte alls trodde på metoden till en början! Men nu är jag faktiskt övertygad och vill gärna fortsätta. Till exempel så har jag under en 14-dagars period bara ätit 2 tabletter mot den värk, som förr plågade mig dag och natt. Förut åt jag också flera tabletter dagligen.  Mitt humör har också blivit bättre, vilket min fru tycker är bra …   Ja, det mesta har faktiskt blivit mycket bättre, eller gått över helt!  Men öronsuset – det kanske jag får leva med …?”

Kenry


     ”Det är faktiskt otroligt! Jag rekommenderar livligt andra att prova, för så här avspänd har jag inte varit i ryggen på säkert 15 år!  Förut var jag så stel, att jag knappt kunde dra tröjan över skallen, och det var också omöjligt att lägga armarna bakom nacken då jag vilade. Huvudvärken jag nästan alltid vaknade med är borta – precis som de obehagliga kramperna i vaderna."

Gunnar


     ”Jag var sjukskriven i flera månader för min ischias och höll på att bli galen av värken.  Ingenting tycktes hjälpa! Jag hade därför mycket svårt att tro på, att värken verkligen hade släppt efter bara några få behandlingar, så jag försökte framkalla smärtan igen...  Men den hade gett sig! Nu, när jag får det minsta ont i t.ex. ryggen, så ringer jag snarast möjligt för behandling.”

Anette, Södertälje


     ”Jag vet att det kommer att ta lite tid att bygga upp allt det som raserats under så många år. Men jag har bestämt mig – det får ta den tid det tar!  Redan så har många saker blivit bättre, långt bättre än vad jag kanske väntat mig. Jag är mycket nöjd – tack Annie för att du finns!”

Rose-Marie, Huddinge


     ”Jag tycker inte att jag behöver akupressur mer än som ett underhåll, men när jag väl fick upp ögonen för den så vill jag ogärna sluta.  För mig handlar det mest om harmoni, avkoppling och ro.  Jag känner mig också mjukare i kroppen och rör mig lättare.  Det är en mycket behaglig metod och jag ser fram emot varje ny behandling.”

Kristina, Nykvarn


     ”Oh himmel,  så ont det gjorde!   Oh himmel,  så gott det kändes!   Jag behöver visst det här …”

Maggan, Sollentuna


     ”Akupressuren är inte bara bra för kroppen utan även själen, känner jag.  Att också bli bemött med förståelse, värme och medmänsklighet och att någon har tid att lyssna, det förhöjer intrycket av hela behandlingen!   Jag inser förstås att det kommer ta tid innan alla pusselbitar fallit på plats, men eftersom det redan hänt så mycket, och smärta också försvunnit, så känns det rätt att satsa på akupressuren.”

Tyra


     ”Jag upplever akupressuren som mer behaglig än akupunkturen, eftersom jag inte gillar nålar.  De flesta problem jag sökte för i början har helt gått över, eller blivit mycket bättre.

Jag fick också insikten vad som var fel i mitt liv och vad som var orsaken till att jag mådde så dåligt. När detta väl gick upp för mig var det lätt att ta ställning till de förändringar som jag måste göra. Men visst har det kostat på – ingenting är smärtfritt.”

Pia


     ”Det var lite svårt att tro sina ögon.  Jag som knappt kunde vrida på skallen och bara hade ont, ont, ont, ont i ryggen, ont i nacken och axlar, jag kände stor lindring … bara efter några få behandlingar!  Det var nära att jag tog ordet ’mirakel’ i min mun!”

Lisbeth

* TA HAND OM DIG - INNAN DU BLIR SJUK *